Lav din egen kalender i en bullet journal

Har du længe været på udkig efter den perfekte kalender, så du kan strukturere din hverdag, men har det aldrig lykkedes dig at finde den rette? Så er det nu slut med at lede! I stedet skal du have fat i en bullet journal, hvori du kan skabe din helt egen kalender, så du kan være sikker på, at den bliver helt perfekt.

Med en bullet journal får du en bog fyldt med blanke sider. Sider, du kan udfylde præcist, som du har lyst til og med lige det, du vil. Det gør også, at du kan bruge din bullet journal til alt muligt, hvad end det er som kalender, notesbog, dagbog eller til forskellige lister.

Kun fantasien sætter grænser i din bullet journal

I en bullet journal er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere og bruge bogen til, så det er bare at tegne, skrive og farvelægge på livet løs. I en bullet journal har du alle dine ideer og værker samlet ét sted, som du kan have med dig overalt. Så hvor end du skulle få inspiration til nye ting, kan du straks få ideerne ned på skrift og tegninger i din bullet journal.

Skal du have fat i din første bullet journal, kan du med fordel købe et bullet journal sæt med bogen og tusser, der er velegnede hertil, så du med det samme kan komme i gang med mange fine kreationer.

Der er mange fordele forbundet med at have en bullet journal. Ikke nok med, at du kan bruge bogen til at strukturere og organisere din hverdag, så er hele processen med at skrible ting ned på papir også fordelagtig, da du får ryddet ud i dine tanker. Med en bullet journal får du altså struktur over din hverdag og ro i dit sind – what’s not to like?

admin