Kinesiologitape hjælper dine led

Tapen der også kaldes Kinesiologitape er perfekt til dig, der dyrker sport og pludselig oplever smerter eller ømhed i forskellige led. I dette tilfælde kan Kinesiologitapen hjælpe dig, da det kan afhjælpe ømme led, og gøre dine led mere smidige, hvis de i forvejen er stive. Kinesiologitape er dog ikke kun til dig der er sportslig, men kan i det hele taget også hjælpe på din genoptræning fra en skade. Tapen har mange fordele i genoptræning, blandt andet at give støtte til de forskellige beskadiget ledbånd, samtidig med at det giver en forbedret blodcirkulation, som på den måde afhjælper hævelser. Derfor er tapen ideel til behandling af bl.a. ankel hvor man kunne være vrækkret rundt, da kinesiologitapen vil gå ind og støtte anklen, samtidig med at tage noget af den hævelse, der vil komme ovenpå et sådan vrid.

Hvordan benytter jeg det?

Kinesiologitape er efterhånden en ret udbredt behandlingsform til skader osv. men hvordan bruger man det egentlig? Generelt er sportstapen lavet af et meget elastisk stof, som består af bomuld og elastiske fibre. Du forbinder tapen på det ønskede sted, dog er det essentielt for kinesiologitapens virkning, at det bliver påført på den helt rigtige måde. Du behøver ikke være uddannet fysioterapeut for dette, da du kan finde masser af behjælpelige videoer på youtube, der viser hvordan du påfører tapen korrekt. Er du meget i tvivl om påsætning, bør du altid rådføre dig hos en med forstand på området f.eks. en fysioterapeut.

Hjælp din krop i dag

Hvis du går og overvejer om kinesiologitape er noget for dig, er det bare at starte. Kinesiologitape er meget behjælpeligt og rent økonomisk er det et meget prisvenligt produkt, som kan hjælpe dig til at få led uden smerter. Hos Henza finder du kinesiologitape, i en masse spændende farver, så det passer præcis til dig.

admin