Slidte sko gavner ingen

Når vi går rundt i udtrådte og slidte sko, så gør vi os selv en bjørnetjeneste, for når skoene er nået til det stadie, så sidder de ikke længere rigtigt og kan gøre mere skade end gavn. Det gælder for vores sneakers, sandaler og andet fodtøj, men det gælder i særdeleshed også for vores arbejdssko. Særligt sine arbejdssko skal man altså holde i god stand, så man kan holde til at stå, gå og arbejde hele dagen uden at få vabler, skader eller andre ubehagelige ting, som man let kan undgå. Måske ligner dine arbejdssko dem på billedet ovenover eller måske synes du bare ikke at dine sikkerhedssko har høj nok komfort? Er det tilfældet, så bør du skifte dine nuværende arbejdssko ud med Brynje sikkerhedssko, der er komfortabelt sikkerhedsfodtøj med gode værneegenskaber.

Vælg din Brynje sikkerhedssko

De producerer sko til forskellige brancher, f.eks. lidt mere sporty modeller til medicinalindustrien, restaurationsbranchen, lager og transport, og de mere robuste modeller til dig, der arbejder i den tunge industri eller indenfor byggeri- eller håndværksbranchen. Deres forskellige modeller har funktionelle og smarte detaljer, der gør, at du kan komme igennem din arbejdsdage uden skader og ondt i fødderne, samtidig med at du ser godt ud. Hos Olholm.dk, der forhandler Brynje sikkerheds- og arbejdssko, kan du finde de mange forskellige modeller, de har alt fra lette og fleksible tøffeltræssko, lette og slidstærke sikkerhedsstøvler og –sko med snøre eller velcro-lukning, til lette og åndbare og meget slidstærke sikkerhedssandaler. Derudover finder du selvfølgelig også modeller med ekstremt skridhæmmende ydersåler, vinterstøvler med fór, og mange andre.

Høj komfort betyder høj arbejdsevne

Med fødder der værker eller har vabler, bliver man hurtigt træt af sit arbejde, og der findes da heldigvis også mulighed for at højne komforten endnu mere i dine Brynje sikkerhedssko. Det kan du gøre med indlægssåler, der er svangstøttende, er formstøbte eller bløde og antistatiske. De eksklusive indlægssåler kan hjælpe til at forebygge fodproblemer og give dig de bedste arbejdsforhold, hvor du ikke behøver at være bange for vridskader, forstuvninger eller lignende. Sålernes antibakterielle materiale er desuden også svedtransporterende, så du undgår fælt lugtende fødder ved arbejdsdagens afslutning.

Du kan se de forskellige skomodeller i Olholm.dks webshop, hvor du også kan læse mere om dem. Om du har brug for lette og fleksible sko eller robuste støvler med tå- og sømværn, så kan du finde dem her, og gøre arbejdsdagen lidt bedre.

admin