Haflinger sutsko

Der er næppe nogen bedre følelse end at komme hjem efter en lang arbejdsdag, smide de stramme støvler og hoppe i et par bløde sutsko. Haflinger er de mest fantastiske sutsko, som er lavet i naturlige kvalitetsmaterialer. De kombinerer komfort og design, og så holder de ovenikøbet dine fødderne dejligt varme om vinteren.

Naturlige og kvalitetssikre materialer

Hos Det Halve Kongerige kan du finde et bredt udvalg af de anerkendte og tidsløse Haflinger sutsko til både børn og voksne. Haflinger blev grundlagt i 1898 i Tyskland af Emil Otto, og siden da har brandet vokset sig større for hvert år. I dag anses Haflinger for værende nogen af de bedste og blødeste sutsko på markedet. Særligt er de kendt for at være en tekstilhåndværksvirksomhed, som fremstiller kvalitetssikre produkter i naturlige materialer. De er nemlig inspireret af bjerghesten Haflinger, som symboliserer æstetik kombineret med kraftig udholdenhed og lang levetid.

En bæredygtig sutsko

Hos Haflinger er komfort i højsædet, og derfor har brandet brugt lang tid på at udvikle og producere den perfekte gummisål. Det har resulteret i, at de i dag har en slidstærk og robust sål som få. Og bedst af alt, så tilpasser den sig din fod. Resten er skoen er fremstillet i ren uldfilt, som har en helt særlig evne til at holde kulden ude, og derfor er de næsten uundværlige i de kolde vintermåneder. Derudover har Haflinger sutsko – modsat mange andre hjemmesko – en god luftcirkulation, som forhindrer sveddannelse. Haflinger er for alle, og det afspejler sig i deres brede udvalg med diverse farver, faconer og størrelser. Fælles for alle er, at de bliver de fremstillet bæredygtigt med hensyn til klimabelastning.

admin