3 populære sportsgrene, du kan udøve i naturen

Det er vigtigt at holde kroppen i gang, og hvilket bedre sted er der at gøre end i naturen selv, hvor vi virkelig kan slå os fri? Der er masser af muligheder for alternative sportsgrene, som ikke behøves at foregå i en hal, og vi giver dig her bud på 3 af slagsen, som er vokset i popularitet de seneste år.

Kajakroning

Kajakker og lignende sport på vandet er vokset i popularitet de seneste år, og en af grundene er blandt andet, at man virkelig kommer ud, hvor man ikke kan bunde. Det kræver en god fysik og en vis mængde udholdenhed, men det er en perfekt sport for parret, som måske mangler noget lave sammen. Husk dog al udstyr inklusive padler, inden du sejler ud – ellers bliver det svært at komme afsted.

Padel

Padel er en meget ny sport, som har indtaget de danske boldbaner. Det er en kombination af squash og tennis, og hvis du er til boldspil, vil du helt sikkert finde den sport sjov. Der er efterhånden oprettet mange fællesskaber for padel, og du vil, hvis du bor i en storby, helt sikkert kunne finde noget nær dig også. Du vil ikke fortryde det.

Kitesurfing

Denne er for de mere friske og fritsindede, da den kræver noget mere end de to andre sportsgrene. Det kræver en del teknik at mestre kitesurfing, men når du endelig har fanget det, slipper du det aldrig igen. Det er ualmindeligt sjovt, men det er en meget tidskrævende sportsgren, som du skal sætte en hel dag af til, hvis du vil prøve det an.

admin