3 tricks til øget køreglæde

Vi bruger mange timer i bilen, og hvis du er en af dem, der hver dag kører mange kilometer, så vil du blive overrasket over, hvordan nogle få men betydningsfulde ændringer kan gøre en stor forskel for dig i din hverdag. Vi har i denne lille guide samlet et par gode råd til dig, som gerne vil have mere kvalitet ind på landevejen.

Har du en håndfri telefon?

Sikkerhed er det nye sort, og derfor bør du anskaffe dig en Brodit holder til mobil, så du kan modtage vigtige opkald og rent faktisk snakke, selvom du kører bil. Det er både en stor kilde til bøder at snakke i telefon i bilen med hånden, men det er også decideret farligt for andre, da du mangler opmærksomheden på trafikken.

Fartpilot til de lange ture

Hvis du kører mange kilometer, vil du tage nogle lange riv på de store veje, hvor du kører med et fast antal kilometer i timen i lang tid ad gangen. Her kan en fartpilot være guld værd, fordi du ikke skal fokusere på at køre med den perfekte fart hele tiden – det gør piloten for dig. Husk dog blot altid at have en fart på bremsen, så du kan nå at stoppe i tide.

Et ordentligt anlæg

Dette kan godt være lidt pebret, hvis det skal gøres ordentligt, men du vil helt sikkert sætte stor pris på, at du kan lytte til musik på et godt anlæg. Fordi som man siger, så ødelægges god musik af dårligt udstyr, og derfor skal du ikke gå ned på god bas og klar lyd.

admin