Yale Doorman hos Billigsikring.dk

Da min mand, mine børn og jeg selv for et par år siden valgte at sige farvel til det pulserende byliv og goddag til det romantiske og idylliske liv i den aller mest landlige del af Danmark, havde vi ikke forudset, hvor mørkt og stille der kunne blive om aftenen. Og jeg var aldrig rigtig tryg i det store, herskabelige hus – tænk nu, hvis nogen brød ind mens vi alle lå og sov! Der var jo over en kilometer til nærmeste nabo, og kun en privat grusvej, som forbandt os med en hovedtrafikåre – det virkede usandsynligt, at nogen skulle komme tilfældigt forbi midt om natten og høre vores alarm. Og når vi var ude, var jeg bekmret over, om der mon skulle opstå indbrud mens vi var væk! Indbrudstyvene ville jo kunne arbejde ganske udforstyrret førend alarmselskabet dukkede op …

 

Da min mand til slut ikke kunne holde mig og alle mine bekymringer, satte vi os for at sikre huset så godt det kunne lade sig gøre. Blandt mange løsninger fandt vi en Yale Doorman hos Billigsikring.dk – låsene sulle under alle omstændigheder skiftes, da de lod til at være over fyrre år gamle, og i den forbindelse tænkte vi, at det ligeså godt kunne blive gjort ordentligt. Med en Yale Doorman er vi heller ikke afhængige af nøgler. Min mand glemmer ofte sine nøgler på jobbet, og det er ikke somom det er oplagt at have en reservenøgle liggende hos naboen (som vi dårligt kender) – og jeg har ikke nerver til at gemme en nøgle under en sten eller i en potteplante!

 

Yale Doorman har samtidig den fordel, at den kan åbnes ved hjælp af såvel kode som fjernbetjening, så hvis man har hænderne fulde og ikke kan komme til at taste koden, kan man altid trykke på fjernbetjeningen, nøjagtig som når man låser en bil med centrallås op. Yale Doorman systemet giver tryghed og sikkerhed for hele familien, både når vi er i huset og når vi er ude.

Astrid Pedersen