Le Creuset er fransk køkkenudstyr, når det er bedst

At bruge ægte franske støbejernsgryder og -pander i robust og kompromisløs kvalitet i den daglige madlavning, er for mange det ultimative. Dette kan du få med Le Creuset. Helt tilbage i 1925 startede Le Creiset med at producere deres første støbejernsgryde. Siden har produkterne opnået berømmelse over det meste af verden, og er for rigtig mange kokke og i rigtig mange restauranter den foretrukne leverandør.

Le Creuset er højkvalitetsprodukter i genkendeligt design, og der laves i til alle varmekilder. Produkterne er specielt velegnet til at lave velsmagende simreretter, til at bage verdens bedste brød eller bare nørde med fantastiske retter i dit køkken. Dette er de blandt andet, da man opnår jævne varmefordeling, og så får man et eksklusivt design. Gryderne er ud over deres store funktionalitet også utroligt smukke at have stående både i køkkenet og på bordet.

Hos Grydeguru.dk har de altid gode priser på Le Creuset gryder. Blandt de spændende produkter i webshoppen er designergryde Le Creuset Coquelle limitid edition. Denne er lavet i støbejern i et fantastisk flot design, der har gjort den til en tidsløs klassiker udført af Raymond Lowey, der også er kendt for udformningen af den berømte Coca Cola-flaske.

En anden spændende mulighed er en Le Creuset buffetgryde på 3,2 liter i støbejern og i den ideele form og størrelse til klassiske risretter som paella, risotto, couscous. Den flade gryde sikrer maksimal kontakt med varmekilden, og der er rigeligt plads til at retten kan udvide sig. Fantastisk kvalitet, flot design og godt håndværk. Endnu en interessant mulighed er Le Creuset støbejern hjerteformet gryde, der kan indeholde 1,9 liter. Igen flot design og fantastisk kvalitet. Fås i enten sort eller rød.

Men der naturligvis masser af andre muligheder for at få lækker Le Creuset udstyr hos Grydeguru.dk. Du kan få elegante brandepander, masser af gryder, sausterpander og kasseroller. Men også kedler og mange andre elegante og velfungerende produkter.

Kenneth Kristensen