Invester i din fremtid som personlig træner

Hvis du ønsker at sætte gang i din drøm om at blive personlig træner, så må du endelig ikke holde dig tilbage. Jobbet som personlig træner er for dig, der ønsker at motivere andre til at blive den bedste version af dem selv. Det er et job, hvor god energi er den største smittekilde.

Hvis du står og mangler et center, der kan give dig den bedst mulige uddannelse, så bør du undersøge Træner Akademiets tilbud på blivpt.dk.

Du skal vælge Træner Akademiet, fordi de stiller en garanti for at være de førende undervisere og personlige trænere i branchen. De har uddannet trænere, der i dag arbejder i henholdsvis Fitness World, DBU og FC Midtjylland.

De tilbyder undervisning både til dig, der ønsker at være selvstændig, lønmodtager, fuldtid eller deltid. Du vil under uddannelsen få en komplet sammensætning af moduler, der giver dig alle de redskaber, som du skal bruge for at opnå succes.

Rollen som ambassadør

Lektionerne dækker over anatomi, lære om kundeservice og kropssprog, coaching, basisernæring og meget mere. Du vil kunne tilbyde træning og coaching fra den øverste hylde i fitnessbranchen og derfor bygge et stærkt kundeklientel, hvor du har rollen som ambassadør.  

Du får et stort ansvar som personlig træner. Du kan blive ansigtet udadtil i et fitnesscenter, hvilket har stor indflydelse på centerets omdømme og den generelle oplevelse af centret. Du har også ansvaret for hver enkelt af dine klienter, som du må skræddersy forløbende til.

Du tilbyder at hjælpe andre med at komme i mål med deres drømme. Det er en win-win-situation, hvor du udlever din drøm, mens du hjælper andre med at nå deres.

Der er en stor stigning i efterspørgslen af personlige trænere, så kom i gang med din uddannelse allerede i dag, så du kan tilbyde det bedste produkt.

admin