Gårdejer? Her er tre stykker udstyr til dig, du ikke vil undvære

Det er noget af et ansvar at skulle holde styr på en gård, og du har helt sikkert overset noget i farten, hvis du ikke er vant til at begå dig på en gård. Vi giver dig her gode råd til, hvordan du kommer helskindet igennem din første uge på gården med alt det rigtige udstyr.

Dyrene skal jo også klippes

Og det kan godt være særdeles omfattende. Har du eksempelvis får, hvor pelsen vokser sig rigtig stor og fyldig, har du brug for en kreaturklipper, så du ikke skal stå og fedte med en lille barbermaskine – for så bliver du aldrig færdig, kan vi godt garantere dig. Der er mange grunde til at klippe sine dyr, og uanset hvad din grund er, er løsningen en kreaturklipper.

En grisevægt

Hvis du har en gård, har du helt sikkert også grise. Og de skal plejes og passes, inden de skal slagtes. Men du kan ikke slagte dem eller sende dem til slagtning, inden du kender vægten på dem. Her skal du bruge en grisevægt, som de selv kan gå op på. Det er nemlig tunge dyr, og du vil uden tvivl få problemer, hvis det ikke var en fleksibel vægt, som du skulle have dem op på.

Varmelamper til de små grise

Du skal tage dig godt af dine små grise og sørge for, at deres forhold er gode. Hertil skal du bruge en varmelampe, som de kan varme sig under, så de ikke bliver kolde, hvis de skulle mangle deres mor, som mange smågrise i løbet af deres liv kommer til.

admin