Hurtig og pålidelig softwarelevering

I dag bruger vi næsten alle sammen en computer i løbet af vores dag – om det så er på kontoret, til regnskabet på værkstedet, til dagens studier eller måske bare til aftenens filmhygge. Uanset hvor meget man bruger sin computer, så har man brug for nogle ordentlige programmer til at lave sit arbejde i. Det kan du da også nemt installere uden en masse besvær. Hvis du køber dine produktnøgler til downloads af de forskellige mest populære produkter fra eksempelvis Microsoft hos https://softwarenow.dk, kan du i løbet af få minutter efter et afsluttet køb gå i gang med at bruge dine Microsoft-produkter.

Hos SoftwareNow kan du finde de kendte Microsoft Office-pakker fra de forskellige år, og der er pakker, der passer til forskellige behov – så om du er studerende eller selvstændig kan du finde en Office-pakke, der kan opfylde dine behov, og det gælder selvfølgelig både for PC og Mac brugere.

Står du mangler et nyt serversystem til din virksomhed, kan du også finde det her, det eneste du skal have gjort på forhånd er at have fundet en computer, der kan fungere som server.

3 gode grunde til at købe dine Microsoft-produkter hos Softwarenow.dk

  • E-mail levering: Dit produkt i form af et downloadlink bliver sendt til dig inden for 2 minutter på din mail – uanset hvilken dag på ugen og hvilken tid på døgnet, du bestiller.
  • 30 dages fortrydelsesret: Du kan annullere dit køb inden for 30 dage, hvis du ikke har aktiveret din digitale licens.
  • God service: De yder god kundeservice, og på eksempelvis Trustpilot kan du se kommentarer fra deres mange glade og tilfredse kunder.

Du kan altså finde alle de velkendte produkter, og få dem tilsendt og installeret i løbet af kort tid genne SoftwareNow. Du kan se alle produkter på deres hjemmeside.

admin