Invester i dit og andres velbefindende

Der findes en variation af uheldige situationer, der kan udfolde sig og overraske en gennem livet. Det kan være alt fra ødelagte opvaskemaskiner og sprængte kæder til hudafskrabninger og brækkede arme.

Det er svært at blive klog på, hvorledes man forbereder sig på livets skæve luner – og nogle gange må man affinde sig med, at de ikke er til at blive kloge på. Heldigvis findes der også situationer, som der er mange gode muligheder for at forberede sig på.

De fleste institutioner, hjem og køretøjer ligger inde med en førstehjælpskasse af den ene eller anden grad. De kan bruges til at hjælpe i sårbare situationer, hvor voksne såvel som børn har brug for ekstra hjælp.

Flere har også et førstehjælpskursus under bæltet, som kan hjælpe i situationer, der omhandler liv eller død. Hertil er der mulighed for at få konkret hjælp af et apparat, hvis funktion er at genoplive. Her er der tale om en AED-defibrillator, der bedre er kendt som en hjertestarter.    

En hjertestarter kan være den afgørende forskel

En hjertestarter kan være den afgørende hjælp, hvis ulykken skulle indtræde, at der er en bevidstløs person uden vejtrækning. Her kan hjertestarteren give stød, og chancerne for at overleve et hjertestop stiger markant, hvis den bliver brugt under genoplivningsprocessen.

Når brugen af hjertestartere kombineres med kundskaber fra førstehjælpskurset, som brystkompressioner og kunstigt åndedræt, så kan det være den afgørende forskel mellem liv og død.

Når man investerer i en hjertestarter, er det vigtigste naturligvis, at udstyret er pålideligt og gennemtestet. Lav derfor din investering det rigtige sted, og så kan du placere hjertestarteren i et privat hjem, hos virksomheder eller på offentlige institutioner.

Undersøg dine muligheder for at gøre en forskel allerede i dag.

admin