Hippychick – smarte produkter til baby og mindre børn

Hvis du går og leder efter en nem måde at transportere dit lille barn på, eventuelt som et alternativ til besværlige og upraktiske klapvogne, som fylder i bagagerummet eller i den offentlige transport, kan du med fordel kigge efter en praktisk bæresele. De er ikke udelukkende konstrueret til spædbørn – der findes også praktiske bæreseler, specielt fremstillet til lidt større børn.

Hippychick – praktisk udstyr til barn og baby i høj standard

Hos Babadut.dk finder du blandt andet de innovative produkter fra det kendte og velrenommerede mærke Hippychick. Det mest kendte produkt fra Hippychick, er den patenterede bæresele til små og store børne Hipseat. Hippychick Hipseats rygbælte er perfekt udformet til nem transport af børn mellem et halvt år og tre år. Med Hipseat, som er kendt for sin holdbarhed og høje komfortniveau, undgår du de slidskader og rygsmerter, som ofte følger med, når du bærer rundt på din baby eller dit lille barn.

Hippychick Hipseat er designet til at aflaste og støtte bedst muligt. Barnets voksende vægt understøttes nedefra, således at barnet har en fast plade at sidde på, og du faktisk ikke mærker belastningen, da vægten er optimalt fordelt. I stedet for at vride og bøje ryggen, hvilket kan føre til skader i lændens og ryggens muskler og led, kan du opretholde en sund og rank holdning, mens barnet sidder trygt og sikkert lænet mod dit bryst – du behøver kun den ene arm som støtte. Dette er både behageligt og sikkert for både barn og voksen.

Hippychick Hipseat er udfærdiget i kvalitets materialer, som er hårdføre, slidstærke og kan tåle maskinvask. Hipseat kan bære op til tyve kilo, og passer til livvidde på op til 120 cm. Andre produkter fra Hippychick inkluderer den mobile sengehest Dream Tubes, som er særdeles praktisk, hvis du for eksempel skal have din tumling med på overnattende besøg. Sengehesten består af et madrasbetræk med to oppustelige pøller – en i hver side – som sikrer, at den lille ikke falder ud af sengen. Den mobile sengehest kan også anvendes, hvis baby sover mellem mor og far i sengen, for at beskytte baby mod at mor eller far pludselig ruller over og lægger sig på ham eller hende.

Køb Hippychick produkter online hos Babadut.dk

Hvis du er blevet forelsket i ideen om at bære dit barn i en smart hoftesele fra Hippychick Hipseat, eller kan du sagtens finde anvendelse for de praktiske Dream Tubes i soveværelset, kan du finde begge dele samt andre produkter fra Hippychick i den online shop på Babadut.dk

Astrid Pedersen