Gør det selv-guiden: 3 ting, du skal bruge til nybyg

Har du planer om at bygge om, og vil du helst gerne gøre det selv for at spare mest muligt? Så findes der utroligt mange gode råd at hente, og vi har her samlet et par stykker af dem til, hvordan du bedst muligt kommer i mål med dit projekt. Vi kigger både ind på det æstetiske og det praktiske.

Havefliser

Du kan anrette virkelig pæne arealer med havefliser 30×30 cm, fordi det bryder det grønne og det vilde med små stier og lignende. Kan sagtens også helt fint fungere som terrasseareal, hvis du gerne vil have en billig og praktisk løsning. Det holder længe, og så er det økonomisk en mere end fornuftig løsning. Mulighederne er uendelige, og du kan faktisk gøre helt, som du vil.

Få styr på undergrunden

Hvordan er mulighederne for at gro ting, der hvor du bor? Det er vidt forskelligt, hvor modtagelig jorden er over for græsspirer og lignende, og du bør derfor undersøge jorden på dit areal, hvis du gerne vil have en pæn og flot græsplæne. Det er nemlig ikke overalt, at man bare lige kan putte frø i jorden og se haven vokse sig stor og frodig.

Hyr professionelle til at vurdere

Det kan godt være fornuftigt at gøre tingene selv, men du bør altid lige få en professionel til at kigge på dine ting og se, om det nu også holder i længden. Vinteren kan godt være hård ved diverse byggerier, og der er mange andre faktorer, som også spiller ind, når du skal bygge selv op fra bunden.

admin