Udstyrstips til den store jagt

Har du jægerhjerte, men mangler du det sidste udstyr for, at du kan gøre det til en komplet og fuldstøbt oplevelse? Som hobby er jagt nemlig mere end bare at skyde dyret – der ligger utroligt meget arbejde i det udstyr, som man bruger til at fange sit bytte. Vi giver dig her indblik i, hvad du kan få brug som jæger, hvis du gerne vil have størst mulig succes.

Kødsav

Dette stykke udstyr passer til, når man har fanget kræet, fordi hvad gør man egentlig, når byttet er blevet skudt? Det er ikke nogen simpel proces at slagte et dyr, så det er klart til at blive behandlet til spisning. Med en kødsav skal du ikke have dine køkkenknive i dyret, når det er dødt, og du får et stykke udstyr specifikt beregnet til denne proces.

Camouflagetøj

Tøjet er unægteligt en stor del af enhver jagt, og mange jægere bruger mange tusind kroner på deres tøj, så de både kan holdes varme de kolde efterårsmorgener, samt at de kan blende sig godt ind i naturens farver, så dyrene ikke skræmmes væk. Grønne og brunlige farver det absolut bedste, men man kan i visse tilfælde også skulle bruge hvidt tøj, hvis det har sneet meget. Dette er dog typisk ikke tilfældet for jagt i Skandinavien.

De rigtige våben

Jagtudstyr er bare dyrt, og sådan er det. Hvis du ikke er villig til at betale lidt for gode geværer, skulle du nok ikke have valgt denne hobby. De billigste jagtgeværer koster ned mod et par tusinde kroner, men du skal så også huske, at du skal have patroner hertil.

admin