Behandlerbrikse til alle former for behandlerpraksis hos acupunctureshop.com

Som indehaver af en behandlerpraksis eller udøver af terapeutisk behandling, hvad end der er tale om massør, kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør eller anden form for konventionel eller alternativ kropsbehandling, er det nødvendigt at have det rette udstyr. Især er det alfa og omega, at klinikkens behandlerbrikse er i topklasse. Hvis lejet ikke er stabilt, og dermed giver modtageren af behandlingen en fornemmelse af tryghed, vil vedkommende uvilkårligt og ubevidst spænde op i musklerne, og behandleren vil ikke opnå den ønskede effekt.

Det kan være særdeles vanskeligt at modtage kropsbehandling, hvis kroppen ikke er fuldt afslappet. Og det er ikke muligt at slappe af, hvis man ligger på en behandlerbriks, som er vakkelvorn, knirker, eller ikke kan indstilles til at passe til eens krop, så man ligger komfortabelt.

Find de rette behandlerbrikse, som passer til dine – og dine klienters – behov

Det er vigtigt at holde sig for øje, at ikke alle behandlerbrikse er ens. Der findes et hav af forskellige producenter, som hver især fremstiller og sælger behandlerbrikse af varierende standarder, til priser, som ligeledes varierer meget. Det er ikke altid sikkert, at en høj pris er ensbetydende med en høj kvalitet i materialer, eller en god holdbarhed i konstruktionen.

Det er derfor vigtigt, at man ser sig rigtig godt for, når man skal anskaffe behandlerbrikse til sin massør-, kiropraktor-, eller fysioterapeut praksis. Hos acupunctureshop.com finder du udelukkende massagebrikse og behandlerbrikse i høj kvalitet. Det kompetente hold af behandlere, som står bag acupunctureshop.com udvælger selv personligt de behandlerbrikse, du finder i sortimentet på den online shop – og priserne er fastsat i et leje, som må betegnes som absolut rimeligt i forhold til den kvalitet, du får.

De behandlerbrikse, du finder på acupunctureshop.com, stammer fra amerkendte producenter så som CAIR, Lojer, Naggura, Weelto og BTL. Disse mærker borger for den høje kvalitet, og samtlige behandlerbrikse er godkendt og opfylder samtlige internationale standarder samt krav til sikkerhed og ergonomi. Dette er en stor fordel for dig som behandler, da du sikrer dig mod arbejdsrelaterede skader – og for klienten og behandlingen som helhed, da samtlige brikse er utroligt stabile og holder et højt komfortniveau.

Behandlerbrikse fra Lojer – det fornuftige valg

Blandt de anerkendte og velansete mærker af elektriske behandlerbrikse på acupunctureshop.com finder du finske Lojer. Lojer behandlerbrikse udmærker sig derved, at de er utroligt fleksible i deres opbygning, og har mange indstillings- og justerings muligheder, således at du kan tilpasse briksen optimalt i forhold til din højde og arbejdsmetode. Dette er en stor fordel, hvis du for eksempel skifter meget imellem siddende og opretstående stilling under en behandling.

Der ud over er Ljer leveringsdygtige i en bred vifte af ekstra udstyr til din behandlerbriks, for eksempel fodbøjler, armlæn, ansigtsstøtte, papirholder og fikseringsstøtte. Det er desuden muligt at udstyre din Lojer behandlerbriks med elektrisk eller hydraulisk drænage, og hvis du har mange tunge klienter i din praksis, er det muligt at udvide din Lojer briks i bredden ved tilkøb af et ekstra tilvalgs modul.

Se hele det store udvalg af behandlerbrikse fra Lojer og andre mærker på acupunctureshop.com

Astrid Pedersen