Frugtordning i København

En frugtordning kan være en rigtig god løsning for firmaer, der gerne vil have fokus på sundheden blandt de ansatte. Gennem en frugtordning sikrer man, at medarbejderne altid har nem adgang til frisk frugt, og ved at sikre, at de har det,  er der stor sandsynlighed for, at der bliver spist mere frugt på arbejdspladsen. De fleste har brug for en snack om eftermiddagen, og her er frugt et rigtig godt alternativ til den typiske kage. 

Der er lavet utallige studier som viser, at man for at holde sig sund, skal spise mindst seks stykker frugt og grønt om dagen. Det er dog langt fra alle, som formår at leve op til denne opfordring i hverdagen. Det kan være af forskellige årsager. For nogle er det simpelthen fordi de ikke kan lide frugt og grønt, men i langt de fleste tilfælde er det snarere fordi det ikke er så nemt, at få inkoopereret de seks stykker frugt og grønt dagligt. Pludselig er dagen gået uden at man har fået en eneste grøn ting i skrutten. Og det er rigtig ærgerligt både for den ansatte men også for hele virksomheden. Det er nemlig gennem frugt og grønt at vi får langt de fleste vitaminer, som skal vedligeholde vores immunforsvar og gode helbred. Flere studier viser desuden, at en kost rig på frugt og grønt kan holde forskellige typer af kræft og livsstilssygdomme for døren. Derfor er det i alles interesse, at spise mere frugt og grønt, da det holder os sunde på både kort og lang sigt. 

Ved at stille frugten til rådighed for de ansatte på daglig basis sikrer man, at det i hvert fald ikke er på arbejdspladsen, at det grønne bliver sprunget over – og det er trodst alt på arbejdspladsen, at de fleste opholder sig flest timer om dagen.

Frugtkurven.dk er et dansk firma, som tilbyder en rigtig god frugtordning i København. Her kan du vælge imellem forskellige frugtkurve og frugtkasser, som bliver leveret lige til døren. Frugtkurvene kommer i forskellige størrelser, så i kan afstemme alt efter hvor mange mennesker i er. Prøv eksempelvis en basis frugtkurv for kun 90 kr., hvis i er en lille virksomhed, som indeholder 25 stykker frugt fordelt over fem forskellige slags. Er i en stor virksomhed med mange ansatte, kan du med fordel prøve en økonomi frugtkasse, som indeholder 100 stykker frugt fordelt over fem forskellige slags. 

Hos frugtkurven.dk er kvaliteten i top, og frugtkurvene er altid tilpasset efter årstid og sæson. 

Katrin Sørensen