3 enheder, som kommunen kan optimere med

Arbejder du i kommunen, og har du ansvaret for implementering af ny teknologi? Så vil vi denne korte artikel komme med tre gode bud på, hvad du kan investere i, hvis du vil gøre det offentliges arbejde mere effektivt. Der kommer hele tiden ny teknologi, og det gælder om at være på forkant, så man både kan spare penge og sikre øget kvalitet i sit arbejde.

Måleinstrumenter

Kommunen har ansvaret for alt, der har med spildevand og drikke at gøre, og derfor er det vigtigt med korrekt iltmåling. Iltmåling kan nu om dage sagtens informere et centralsystem takket være IoT, som efterhånden har overtaget styringen på meget af den nuværende kontrol af ting som eksempelvis drikkevand og spildevand. Det er afgørende, at du har styr på kvaliteten af vandet, om det er spildevand eller drikkevand.

Sensorer til skraldespande

Vi bliver lidt inden for IoT, fordi du kan spare rigtig mange arbejdstimer og en del plast ved at installere sensorer på skraldespandene, som måler fyldningsgraden. Kort sagt betyder det, at du ved, hvornår skraldespanden er fyldt nok til, at du bør tømme den. Herved kan skraldemænd undgå at tømme skraldespande, som alligevel ikke er fyldte nok. Det giver gode besparelser på hele fronten.

Digital skiltning

Eksempelvis under corona er det afgørende med opdaterede informationer, så man kan agere herefter. Hvis du bare hænger en plakat eller en seddel op, så skal du tage den ned, når der kommer ny information. Men med digital skiltning sparer du både papiret, samtidig med at du meget hurtigere kan opdatere diverse nyheder om eksempelvis corona.

admin