Hold øje med tiden med et dykkerur, på din næste dykketur

Under vandoverfladen kan det være besværligt at holde styr på tid og sted. Man synker ned i en anden verden og glemmer alt, om det der befinder sig over overfladen. Men det er altså vigtigt, at du har styr på tiden, når du dykker. Det kan nemlig være farligt at bruge for meget tid dernede. Derfor er et dykkerur også en form for sikkerhedsudstyr, da det er helt essentielt at have styr på, hvor lang tid man er under vandet.

Find et dykkerur der passer til dine behov

Inden du hopper i vandet på din næste dykketur, så vær lige opmærksom på at få et dykkerur med. Bare for en sikkerhedsskyld. Hos Aquashoppen kan du finde det, du har brug for. De har nemlig dykkerure til dem der tager dykning alvorligt. Deres udvalg byder på dykkerure med mange fordelagtige funktioner til dykkeren, såsom digitalt kompas, måling af flasketryk og flere tilstande såsom luft, nitrox og fridyk, samt timers til de forskellige tilstande. Udvalget kan bruges af både nybegyndere og professionelle, til fridykning, scuba dyk og meget mere. Vælg mellem forskellige mærker som Suunto, Scubapro og Shearwater og find din favorit. Du kan også vælge at gå med et farverigt grønt ur eller et i en mere mørk og afdæmpet farve. Valgene er dine.

Alt i dykkerudstyr

Udover et dykkerure kan du også finde tilbehør til dem, samt en masse andet dykkerudstyr hos Aquashoppen. De har nemlig specialiseret sig inden for dykkerbranchen og har alt lige fra harpuner og våddragter, til dykkerbriller og sikkerhedsudstyr. Hos dem bliver du klædt godt på til dit næste undervandseventyr. Aquashoppen vægter sine kunder højt , så de står altid klar til at hjælpe og rådgive, hvis du får brug hjælp.

admin