Vejbyfoto.dk

Vejbyfoto.dk er en hjemmeside, der har fotografiet som omdrejningspunkt. Her kan man læse om de forskellige services, som Vejbyfoto tilbyder samt se allerede udførte foto opgaver i galleriet. Studiet ligger i Frederikshavn og du kan altid stikke hovedet ind og lave en aftale med den dygtige fotograf. Her er det interessen og professionaliteten, der driver værket, og som fotografen selv skriver på hjemmesiden: “Hellere bruge lidt ekstra tid, så vi i fællesskab opnår det perfekte resultat.”. 

Når der sker noget stort i livet er det for mange vigtigt, at forevige de dejlige øjeblikke i et smukt foto. På den måde kan man beholde en dejlig oplevelse, som så kan hænge på væggen eller sidde i albummet. Det kræver en dygtig fotograf, og sådan en kan du finde hos Vejbyfoto. Skal du for eksempel giftes, kan du vælge mellem forskellige bryllupspakker, som varierer i tid og pris. Måske vil du have en fotograf med hele dagen, eller måske vil du bare have taget nogle fine bryllupsbilleder efter vielsen. Vejbyfoto tager også gerne billeder til konfirmationer og dåb. 

Er der kommet et lille nyt medlem af familien, kan det også være skønt at få taget nogle gode billeder af den lille, som man enten kan sende ud til venner og familie eller selv gemme som et dejligt minde. Mange par vil også gerne forevige selve graviditeten. Det kan gøres på mange forskellige måder, men hos Vejbyfoto er det op til dig. Du kan eksempelvis få taget et smukt billede i solopgangen eller i kan få taget billeder hvor i står sammen i studiet. 

Vejbyfoto tilbyder også services såsom pasfoto og erhvervsfoto. Skal i på arbejdspladsen have taget billeder af alle medarbejdere er det vigtigt med et godt og professionelt resultat – noget som i sikrer jer ved at vælge Vejbyfoto. 

Vejbyfoto.dk tilbyder desuden print af billeder. 

Katrin Sørensen