X
    Categories: Dykning

Tag et dykkercertifikat i Aarhus

Du skal ikke længere end til GoDives dykkercenters egen svømmehal i Aarhus for at tage dit dykkercertifikat som fritidsdykker. Kurset vil give dig den nødvendige teknik og viden, som du skal bruge for at blive certificeret dykker. Dykkeruddannelsen er et Open Water-kursus, der består af både teori, dykkertræning i GoDives havsimulation og dykning i åbent hav.

Meget mere end et dykkercertifikat

Dykkerklubben i Aarhus står for både arrangementer og gode faciliteter. Det giver dig gode muligheder for at dykke i gode og trygge rammer, der gør oplevelserne sikre, sjove og sociale.

Dykkerenteret huser både nybegyndere og erfarne dykkere. Det vil sige, at du kan starte dit dykkereventyr ved at tage dit første dykkercertifikat hos GoDive, men du kan også dygtiggøre dig som erfaren dykker ved at tage forskellige kurser.

Det er GoDive der står bag dykningen i Kattegatcentret, hvor du som medlem kan opleve at dykke med hajer i det store ocearium. Det er blot et af mange tilbud, GoDive tilbyder. Der er også mulighed for at benytte GoDives divegas fyldestation, som har åbent 24 timer i døgnet.

Et internationalt dykkercertifikat

Dykkercertifikatet certificerer dig som ”Scuba Schools International (SSI) Open Water Diver”. Det er et internationalt uddannelsessystem, hvilket betyder, at du efter kurset vil kunne dykke i både Danmark og i udlandet.

Hvordan bliver jeg dykker?

Prisen på et dykkercertifikat er 3295 kroner, men du kan også vælge at blive medlem. Som medlem betaler du et månedligt beløb, og dykkercertifikatet bliver samtidig billigere. Medlemskabet giver dig også goder som rabatter og muligheden for forhåndstilmeldninger til blandt andet kurser.

For at blive medlem skal du henvende dig på hjemmesiden godive.dk, skrive en mail til  info@godive.dk

eller ringe på telefon +4554131360.

admin: