Skab hygge og intimitet med panelgardiner

Panelgardiner kan bruges til vinduer, men også rundt omkring i dit hjem til luftig og smuk ruminddeling. Med panelgardiner kan du altså få frit spil med din indretning og skabe hygge og intimitet, der hvor du ønsker det.

Funktionelle panelgardiner

Panelgardiner er smarte og funktionelle, da de placeres i skinner, så du kan køre dem frem og tilbage alt efter, hvor du ønsker at placere dem. På den måde kan du skærme for lysindfald meget specifikt, eller måske skabe privatliv, hvis du sidder i sofaen og læser i et køkkenalrum, der er lagt sammen med stue. Du kan også skærme for indkig og derved værne om dit privatliv. Panelgardiner er ekstremt yndefulde og elegante.

Til den moderne og til romantikeren

Panelgardiner findes i et væld af materialer og farver. Du kan sammensætte de forskellige typer tekstiler på en måde, der falder i din smag. På den måde kan du altså skrue op for romantikken eller moderniteten, alt efter hvad du er til, i dit hjem. Du kan også bruge panelgardiner som mørklægningsgardiner, hvilket bidrager til en bedre nattesøvn og et køligere soveværelse.

Kun fantasien sætter grænser

Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan opnå med flotte panelgardiner. Panelgardiner tilbyder dig fleksibilitet og kan være en fantastisk måde at rumopdele store rum og derved skabe hyggekroge og ro i hjemmet. Hvis du har spørgsmål til vores panelgardiner eller vil have syn for sagen, så kom ned i vores butik eller showroom hos Gardinhuset, hvor du kan få syn for sagen og få gode råd og vejledning. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde dine perfekte panelgardiner.

admin