Skab god hygiejne med hånddesinfektion af høj kvalitet

God håndhygiejne er kommet højt op på dagsordenen, og derfor ser man hånddesinfektion mange steder, hvor man ikke så det før. Hånddesinfektion er et effektivt alternativ til håndvask, og dræber mange af de vira og bakterier, som man kan bære på hænderne. Når man ikke er i nærheden af en håndvask, er hånddesinfektion en praktisk og nem løsning.

På steder, hvor mange mennesker er samlet, kan det være svært at skabe toilet- og håndvaskkapacitet til alle. Derfor ser man ofte mobile håndvaske på for eksempel festivaler og ved større arrangementer. En anden løsning er hånddesinfektion, som fylder væsentligt mindre. Det er desuden oplagt at montere håndsprit på steder, hvor der ikke umiddelbart er toiletfaciliteter med tilhørende håndvaske.

Der findes flere typer hånddesinfektion. Der findes både med og uden alkohol, og med varierende alkoholindhold. Det har betydning for, hvilke smitsomme bakterier og vira, det kan udrydde. Nogle bakterier kræver for eksempel et højere alkoholindhold at slå ned.

Hånddesinfektion kan desuden fås både i skum-form og i flydende form.

Håndsprit, skum og gel til enhver situation

Det er vigtigere end nogensinde før, at vi sørger for at holde en god håndhygiejne. Derfor er det en fordel at købe hånddesinfektion ind i store mængder, så man løbende kan fylde dispenserne op, når de løber tør.

Hånddesinfektion er et centralt middel i kampen mod influenza og andre smitsomme sygdomme. Hvert efterår rammes ældre og svage af influenzabølgen, og her er det vigtigt at for eksempel sundhedsvæsenet sørger for god hygiejne. Men det er mindst lige så vigtigt, at arbejdspladser og institutioner følger trop.

Når du indkøber hånddesinfektion, skal du også tænke på dispensere. Der findes mange typer, og dit valg afhænger af hvor de skal sættes op. De fleste dispensere kan let monteres på vægge eller sættes op i en stander. Mange moderne dispensere har indbyggede bevægelsessensorer, så du undgår berøring.

admin