Sådan undgår du parkering på din private grund

Du tror det måske ikke, men mange oplever det hver dag: parkering fra ukendte biler på egen private grund. Dette sker især for folk, der bor langt ude på landet, eller midt inde i byen, hvor der er få, eller ingen, parkeringspladser. Her ser fremmede personer intet galt i at parkere deres bil steder, hvor de egentligt ikke må. Vil du undgå parkering på din private grund? Så læs med herunder, hvor du får forskellige tips og tricks til at løse problemet.

Invester i smarte pullerter

Rigtigt mange, der bøvler med parkering fra fremmede på deres egne private grund, bruger de smarte pullerter til at holde fremmede væk. Der findes et hav af forskellige pullerter på markedet, så her er det bare at vælge den, der passer bedst til ens ejendom. Vælg eksempelvis en med neutrale og naturlige farver.

Opsæt skilte

En anden ting du kan gøre, hvis du ønsker at afskærme ubudne gæster er, at opsætte skilte. På skiltene skriver du, at der er parkering forbudt på privat grund. Ulempen ved dette er, at skiltet kan fylde meget og forstyrre nabolaget.

Opsæt hegn

Er der intet, der virker, kan du også forsøge dig med hegn – herunder eksempelvis stålhegn, som ikke kan flyttes uden besvær. Hegnet holder med stor sandsynlighed alle ubudne gæster ude. For mange er dette den eneste holdbare løsning!

Brug videoovervågning

Ønsker du ikke at opsætte hverken pullerter, skilte eller hegn foran dit hjem, kan du prøve dit held med videoovervågning. Fordelen ved videoovervågning er, at du kan overvåge alt, der sker ved din bolig. Ulempen er dog, at du skal ud og jage folk væk, hver gang du opdager noget mistænkeligt på din videoovervågning.

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til at undgå parkering på privat grund! Det er bare med at være kreativ.

admin