En begivenhedsrig firmaudflugt

Der er flere og flere virksomheder, der planlægger firmaudflugter, hvor de ansatte har mulighed for at tage deres familer med. En sådan dag forener arbejds- og familieliv på rigtig hyggelig vis. Hvis du planlægger en sådan dag, men er i tvivl om, hvad man kan lave på en Firmaudflugt i Københavnsområdet, hvor de ansatte kan tage familien med, er der mange forskellige muligheder for sådanne dage i København. Man ønsker selvfølgelig, at en firmaudflugt for de ansatte og deres familier skal være både hyggelig og begivenhedsrig, og at denne skal have udgangspunkt i en aktivitet, der er spændende for både voksne og børn. En af de ting, man eksempelvis kan lave på sådan en firmaudflugt, er at besøge Den Blå Planet. Dette er ideelt for virksomheder i Københavnsområdet. Den Blå Planet er et fortryllende sted med en helt særlig atmosfære, og det fascinerende akvarium skaber rigtig gode rammer om en god firmaudflugt med familier.

Forslag til program for dagen

Alle virksomheder er forskellige, og hos Den Blå Planet bestræbes det, at der tilrettelægges netop det program, der passer godt til jer. Der tages udgangspunkt i budget og ønsker. Et forslag til dagen kunne lyde som følger: Fra kl. 9-10 er det muligt eksklusivt at leje Den Blå Planet, så man har lokationen helt for sig selv – dette er en unik oplevelse, hvor der skræddersys underholdning til netop jer. Fra 10-11 kan der spises brunch i TANG Bistro og Café, og herefter er der fri adgang til Den Blå Planet indtil kl. 17. 

Udflugt for både børn og voksne

Det unikke ved den Blå Planet er, at der her er masser af komme efter både for børn og voksne. Store som små har en fascinerende og lærerig dag på en firmaudflugt hertil, og det er derfor en god lokation for de to verdener – firma og familie – at mødes.

Alberte Christiansen