Disse bageforme skal du have i dit køkken

Hvis du som så mange andre danskere ser den store bagedyst, så ved du også, at det kan kræve meget forskelligt køkkenudstyr, hvis du skal kunne lave de helt store mesterværker. Men selv hvis du bare godt kan lide at bage engang i mellem, så er der kageforme, som kan være svære at undvære, og som du må anskaffe dig, hvis du skal bage brød og kager.

Springforme i mange størrelser

En af de forme, som er svære at undvære, er den klassiske springform. Den kan bruges, både når du skal bage en enkel almindelig bradepandekage, men også hvis du skal lave et mesterværk af kager i forskellige størrelser. Springformene, som er karakteriseret af deres runde form, findes nemlig i størrelser helt fra 28 cm og ned til 12 cm.

Formen til dig som bager brød

Hvis du som dansker har boet i udlandet, så har du måske også savnet rugbrødet. Det er i hvert fald noget, som har fået mange personer i køkkenet, og til det har du brug for den helt rette form. Til det skal du bruge en rektangulær form. En god ide kunne være at få formen i silikone, så er det nemt at få brødet ud bagefter. Formen kan bruges både til rugbrød og franskbrød, så du kan holde dig selv forsynende.

Muffins forme gør dig miljøvenlig

Mange kender de klassiske papirforme til muffins, som du køber i supermarkedet. Det er dog mere miljøvenligt at købe forme til muffins, der kan bruges igen og igen. Så vil du også opleve, at det er nemmere at få pæne muffins, da de i papirforme nemmere kan flyde ud, hvis du fylder lidt for meget dej i.

admin