Brødforme i alle afskygninger hos ABAshop

Der er nu intet som hjemmebagt brød. Hjemmebagt brød skaber altid glæde. Med den rigtige brødform kan du også skabe ekstra glæde ved bagningen for dig selv. Hos ABAshop.dk har vi et væld af forskellige slags brødforme. Vi har forme til fra rugbrød, til surdej, til sandkage og til briocher. Kun fantasien sætter grænser, og vi står klar til at finde den perfekt brødform til dig.

Multifunktionalitet og kvalitet i fokus

Hos ABAshop.dk går vi op at levere produkter i høj kvalitet, som du kan få glæde af i lang tid fremover. Vi har et stort udvalg af brødforme fra kendte kvalitetsmærker. Vi har også forme, som kan spændes til, så du ikke skal have et arsenal af brødforme for at kunne bage den størrelse brød, du ønsker. Derudover har vi 10 års garanti på vores brødforme, hvilket betyder, at hos os er kvaliteten altid i top. Vores brødforme sørger også for at fordele varmen, så dit brød bliver bagt ordentligt igennem. På den måde opnår du det bedste resultat.

Gør livet nemmere med slip-let funktion

Det skal være nemt at få sit brød ud af formen, hvilket er hvorfor, der bliver brugt teflon til de fleste af vores produkter. Med en brødform fra ABAshop.dk kan du altså slippe bekymringerne om, om dit brød går i stykker, når du tager det ud af formen og servere smukke brød.

Find din brødform allerede i dag

Vi har et bredt udvalg af brødforme, som også kan bruges som kageforme til for eksempel øllebrødskage eller sandkage. Du kan altså med en brødform fra ABAshop.dk gå amok i at eksperimentere alt det, du vil hjemme i dit køkken. Tag endelig et kig i vores store sortiment allerede i dag og find din drømmebrødform.

admin