Bliv godt klædt på til campingturen

Når årets varme måneder nærmer sig, er det tid til at få tjekket campingvognen efter og starte forberedelserne til årets campingferie. Uanset om turen går til udlandet eller en dansk campingplads, er det vigtigt at få tjekket, hvorvidt noget af jeres campingudstyr trænger til at blive udskiftet. For at gøre det nemt for dig, finder du her en liste over de vigtigste ting til campingturen, så du hurtigt kan få tjekket efter om du har udstyret i orden. Så læs med her inden du spænder campingvognen på bilen og kører ud i det blå.

  1. Fortelt. Ingen campingferie uden fortelt. Det er der i spiser, når det regner eller blæser, og det er der i hygger jer med brætspil i de sene aftentimer. Denne lille udbygning af campingvognen er svær at undvære. Så få tjekket at forteltet efter for huller og revner, så i kan få købt en ny ingen ferien skydes i gang.
  2. Punkt nummer to går ud på at sikre, at i kan holde varmen på ferien. Især, hvis i skal holde campingferie i Danmark, hvor sommervejret, som bekendt, kan være meget ustabilt, er det vigtigt at have en varmeblæser eller en el radiator med, som virker.

  3. Dernæst tjek om i har belysning til forteltet. Det bliver nogle lange aftener, hvis i ikke har andet end stearinlys til at lyse for jer. På Campingudstyr.dk forhandler de en lampe, som både har funktion som højtaler og vinkøler. Så er der garanti for en hyggelig sommeraften.
  4. Sidst men ikke mindst, så få tjekket, at borde og stole fra de seneste års campingferier stadig er intakte og klar til endnu en hyggelig sommer på campingpladsen, med besøg fra venner og familie.

Så er der vist kun tilbage at sige: God ferie!

admin