Bliv en mesterbager med professionelle kageforme

Selvfølgelig er det ikke formen der afgør om du er en dygtig bager eller ej, men hvis du er typen der elsker at kreere smukke kager, og diske op med hjemmelavet brød til hverdag og fest, så er fundamentet for succes lagt med de rigtige kageforme.

ABAshop.dk har et stort udvalg af kageforme i meget høj kvalitet. De fleste af kageformene kommer fra Zenker og Dr. Oetker, som du måske ved, har rigtig mange års erfaring med at producere bageudstyr og produkter hertil.

Kreative kageforme til fantastiske kager

Der er selvfølgelig ikke noget så flot som en perfekt rund bryllupskage i flere lag, eller en smuk firkantet chokoladekage med lækker glasur, men af og til er det også fedt at være kreativ med kageforme i alle mulige tænkelige figurer og former.

Og det er fedt at have et bredt udvalg af kageforme i køkkenet, så når et af børnene kommer og ønsker sig en helt speciel kage til deres fødselsdag, så er det ingen sag at bage den.

Bageforme i høj kvalitet er miljøvenlige

Når du køber bageforme i høj kvalitet er du også med til at tage et fornuftigt valg for miljøet. Mange bruger nemlig muffins forme i papir, eller engangsfoliebakker når de bager, men en god bageform kan holde i rigtig mange år. Giver du glæden ved at bage videre til dine børn, vil du med tiden også kunne lade dem arve dine elskede kageforme.

Et godt assorteret køkken med en bageglad indehaver har som minimum brug for disse 4 typer bageforme:

⦁ Springforme i evt. flere størrelser.

⦁ Brødforme til rugbrød og franskbrød – også gerne i flere størrelser

⦁ Muffins forme

⦁ Kvadratiske kageforme

Du kan sikkert selv tilføje meget mere til listen, men hvis du har disse 4 typer af grundformer så kommer du allerede langt.

admin