Artikler om isolering

Hos Ikas Isolering finder du gode råd og vejledning om, hvilken type isolering du bør vælge. Du kan finde forklaringer på hvorfor netop den ene type isolering passer bedre til dine behov end den anden, og hvad henholdsvis fordele og ulemper er ved at vælge en type isolering frem for en anden. Du kan læse om brandisolering, pladeisolering, varmeisolering af rør, hulmurs isolering samt vvs-isolering, tankisolering og teknisk isolering til industri og private. Blandt hyppige opgaver indenfor teknisk isolering udføres for eksempel køle- og kondens isolering. Ikas Isolering har mange års erfaring med isolering af alle typer materialer og til alle behov.

 

Specielt brandisolering er meget vigtigt for alle, med fast ejendm. Ikas Isolering arbejder kun med de bedste materialer og har erfaringen og rutinen til at vurdere, hvilken type brandisolering, du har brug for. De top uddannede og altid opdaterede konsulenter kan med stor sikkerhed vælge de rette kvalitetsmaterialer til brandisolering af din ejendom, uanset om det drejer sig om et privat hjem eller en industribygning. Og selve isoleringsarbejdet udføres af særdeles erfarne fagfolk, så du gennem hele processen kan føle dig trygt forvisset om, at din ejendom bliver ordentligt sikret.

 

Hos Ikas Isolering anvendes kun godkendte produkter fra anerkendte og velrenommerede mærker som for eksempel Rockwool, ISOVER og Conlit – alle mærker, som lever op til gældende standarder.

 

Ikas Isolering tilbyder tilmed specialiseret asbestisolering. Asbest var engang så populært på grund af dets brandhæmmende og isolerende egenskaber, og det er først inden for de seneste tredive år, at brugen af asbest er ophørt. Ikas Isolering tilbyder rådgivning om asbest samt nedtagning og ansvarlig bortskaffelse af det farlige materiale på miljørigtig vis. Vi overholder alle gældende regler vedrørende beklædning og beskyttelse, og har mange års erfaring med asbestsanering af boliger. Vi tilbyder også efterisolering af de områder, hvor asbesten er fjernet fra, så du igen kan sove roligt om natten i et asbestfrit hjem.

 

Astrid Pedersen