X

3 uundværlige redskaber for ethvert rengøringsfirma

Ejer du et rengøringsfirma, eller overvejer du at starte din egen biks op? Dit udstyr definerer, hvor ambitiøs din forretning er, da forskelligt udstyr giver mulighed for at løse mange forskellige opgaver. Vi giver dig her 3 uundværlige redskaber for ethvert ambitiøst rengøringsfirma.

Højtryksrens af overflader

Du kan tænker sikkert, at du kun havde planlagt indendørs rengøring, men hvorfor begrænse dig til det? Hvis en virksomhed, som du har en fast aftale med, efterspørger hjælp til fliserne udenfor, bør du så ikke kunne sige ja til det? Med en professionel højtryksrenser kan du klare utroligt mange opgaver, som du normalt ville sige nej til, og typisk vil det dreje sig om større overflader, som løber op i rigtig mange timers arbejde, du kan fakturere. Det er en rigtig god investering.

Miljøvenlige rengøringsmidler

Ethvert godt rengøringsfirma bør bekymre sig om de kemikalier, som de bruger. Det går jo på daglig basis udover alle kunderne, og derfor bør man kunne tage derfra igen med god samvittighed. Benyt derfor kun miljøvenlige rengøringsmidler, som matcher de områder, der skal rengøres. Det er ligeledes også noget, som du kan bruge i din markedsføring, da alle gerne vil have så grønne løsninger som muligt.

Vær forberedt på det værste

Kunder kan beskrive opgaven, der skal udføres, men de har sjældent den store faglige indsigt i, hvilke materialer og udstyr, som der kræves. Du bør derfor have så meget udstyr med i bilen som muligt, så du ikke dukker op og finder ud af, at tingene ikke er helt, som du havde forestillet dig. Det giver også et meget uprofessionelt indtryk, hvis du dukker op uden at kunne klare det.

admin: