3 ting du altid bør have i medicintasken

Uanset om du er fodboldtræner, hjælpertræner på et håndboldhold eller coach for et gymnasthold, så er medicintasken en livsnødvendighed, når det kommer til sport og idræt. Det er dog desværre ikke så meget værd, hvis ikke der ligger de rigtig ting i den. I dette indlæg får du et indblik i tre ting, som medicintasken ikke kan undvære.

Tape

Alle bør have sit helt eget udvalg af tape i medicintasken. Uanset om det er sportstape, strømpetape eller kinesiotape, så er det vigtigt at have med. Tape Kan være med til at kompensere for mindre og pludselige skader, hvilket kan være med til at afgøre, om let skadede spillere kan spille videre. Tape kan også bruges til at dække piercinger til, så de ikke bliver rykket ud i kampens hede.

Plaster

De fleste sportsgrene har regler om, at der ikke må være åbne sår eller blod på banen. Derfor er det en god ide at tage tape med til at stoppe blødning af pludselige rifter. Det er klart også rarest for spillerne selv. Du kan få plaster i alle forskellige former og størrelser.

Is

Det allervigtigste, at have med i medicintasken, må nok være is. Is kan lindre smerterne og eventuel hævelse ved pludselige skader. Men da det er lidt upraktisk, at gå rundt med en isene kold taske, så findes der både isposer og sprays, som begge fungerer glimrende. Noget der særligt er blevet populært , det er biofreeze. Sprayen kan nemlig både køle og lindre mod smerte øjeblikkeligt. Hvor almindelige isposer primært bruges til pludselige skader, så kan biofreeze også bruge på muskelsmerter og ømhed pga. længere varige skader. 

admin