3 steder, du bør besøge i Århus

Jyllands hovedstad byder på et fremragende kulturmiljø med alt, hvad det danske hjerte kan begære. Der er noget for store, små, de rolige og de festglade, når du besøger Danmarks andenstørste by. Vi kommer her ind på, hvad du bør give et visit, når du lander i det århusianske, og hvorfor det er et besøg værd.

Det dejlige gågademiljø

Bymiljøet i Århus er fantastisk, også selvom man måske er vant til store København. Gågaden byder på skønne og varierende butikker, og der er alt fra store magasiner til en lille systue i Århus. Meget er naturligvis centreret omkring Århus Å og Åboulevarden, og du vil her finde et bredt udvalg af cafeer med en suveræn udsigt lige ned til vandet. Du kan finde lækre snacks om eftermiddagen og vilde drinks om aftenen.

Alle kender Aros

Aros er det smukke kunstmuseum, som er bedst kendetegnet ved regnbuegangen oppe i toppen, hvorfra utallige billeder til Instagram er blevet taget. Det kan nu også blive din tur, når du tager en tur i kuben, som udover den kendte gang har meget andet at byde på på de 10 etager. Aros ser ikke så stort ud udefra, men det er faktisk et af Nordeuropas største museer.

Den gamle by

Den gamle by er Århus’ helt store turistattraktion – og det er med god grund. Den gamle by er et udklip i, hvordan byen engang så ud med brostensbelagte gader og skæve bygninger i sjove farver. Fra man træder ind i delen, fornemmer man virkelig historiens vingesus om sine skuldre, og det er klart en oplevelse værd.

admin