3 must-haves til fodboldspilleren

Skal du slå dine folder som fodboldspiller i foråret, eller leder du bare efter måder at blive en bedre spiller på? Fodbold kræver som udgangspunkt ikke så meget udstyr, og blandt andet derfor er sporten også ekstremt populær på verdensplan. Det betyder dog ikke, at man ikke kan udnytte udstyret til sin fordel. Vi kommer her med tre bud på udstyr, som kan gøre dit liv som spiller nemmere.

Tape til knæ og strømper

Kinesiotape, også kendt som sportstape, er noget, som langt de fleste professionelle bruger for at sikre sig, at strømperne sidder korrekt med benskinnen på lige under. Den har nemlig en tendens til at rykke sig under kamp og træning, og det kan forstyrre ens evner på banen. Du kan samtidig også bruge det som tape til knæ, så du forhindrer skader og kan hjælpe dig selv tilbage fra en knæskade.

Varmecreme

Særligt om vinteren kan det være hårdt at varme sine ben ordentligt op, fordi det skal varmes ordentligt igennem, før at man kan spille uden risiko for strækskader. Mange har en tendens til ikke at varme ordentligt op, og når man så skyder til bolden, får man en forstrukket lyske. Med varmecreme kan du lokalopvarme de områder, hvor du døjer med at få varme led.

Kamp- og træningsstøvler

Fodboldstøvler kan let slides på, og derfor kan du med fordel have et par støvler, som du spiller kamp i, og et par, som du træner i. Der er markant forskel på kvaliteten af støvler, og du vil ikke slide din 1200 kroners støvler op på bare træning, vil du?

admin