3 måder at gøre hjemmet mere sikkert på

Der findes næsten ikke noget værre end at komme hjem til hjem, der er gennemrodet for værdier. Ikke nødvendigvis på grund af den materielle tabte effekt, men fordi der har gået uvedkommende rundt og pillet ved ens ting. Mange finder derfor tryghed i at sikre hjemmet så godt som muligt, og vi kommer her med tre råd til, hvordan du kan gøre.

Opdater til elektronisk lås

Har du også en ekstranøgle under potteplanten i skuret? Så er du ikke den eneste. Det ved tyvene godt, og de vil derfor altid lede efter disse gemmesteder, når de går på rov. Med en elektronisk lås fra Yale Doorman skal du ikke bekymre dig om det. Her kræves kodeord og eventuelt nøglechip for, at du kan komme ind.

Sikr vinduer

Vinduerne er tyvenes foretrukne sted at bryde ind. De smadrer ikke vinduerne, men de dirker dem op og kravler ganske lydløst ind. De foretrækker særligt kældervinduer eller vinduer ud til haven, hvor de ikke kan spottes af naboerne og forbipasserende. Gør derfor noget ekstra ud af dine vinduer, når du vil sikre dit hjem mod tyveknægte.

Fjern afskærmninger

Tyvene vælger ikke dit hjem, hvis det er for risikabelt. Og en måde du kan øge risikoen for at de bliver opdaget på er ved at fjerne afskærmninger og andet, der dækker for eventuelle indbrud. Afskærmninger beskytter tyven fra at blive opdaget, og derfor bør du klippe hække ned. Selvom det kan være træls at naboen kan følge med konstant, så er det bedre end at være utryg i sit hjem fremover.

admin