3 grunde til, at dit barn skal gå på privatskole

Mange forældre med børn i 5-6 årsalderen overvejer, om deres børn skal gå i privatskole eller vælge den offentlige folkeskole til. Det er store overvejelser, fordi det er mange penge, man skal betale for en privatskole, sammenlignet med folkeskolen, som er gratis. Vi giver dig her tre grunde til, at du skal vælge privatskolen i stedet for folkeskolen.

Mere tid til det enkelte barn

Folkeskolerne har i mange år været kritiseret for at have alt for mange børn i klasserne. Og det er en retfærdig kritik, fordi hvordan skal én lærer have tid nok til 25-30 børn? Det er ikke muligt, og derfor bliver den enkeltes udfordring ikke altid mødt. Det gør den i en privatskole, hvor der gennemsnitligt er færre børn og ofte også to lærere til hver klasse.

Bedre undervisning

Lærerne bliver ofte screenet bedre på privatskoler, hvilket også betyder, at de får en højere løn. Det betyder derfor også, at du kan regne med bedre og mere kompetent undervisning til dit barn. Der er stor forskel på, hvor gode lærere er på trods af, at alle lærere gennemgår den samme uddannelse, og det er værd at have med i overvejelserne.

Færre sociale problemer

I en klasse i en privatskole vil der ofte være mange børn fra samme sociale klasse og lag. Det betyder færre problemer, fordi der er færre sociale gnidninger på grund af forskellige baggrunde og kulturer, men det betyder også, at barnet måske ikke hærdes på samme måde, som det ville have gjort i en folkeskole. Hav alt dette med i dine overvejelser, når du tænker på at sende dit barn i privatskole.

admin