3 elementer efter mål til din unikke bolig

Vi drømmer alle om at sætte vores helt eget præg og skabe det hjem, vi har tænkt på, siden vi har små. Vi kan dog kun tilpasse hjemmet efter, hvordan de ydre strukturer tillader os at arbejde, men hvis du har et skævt hjem i kiggerten, behøves du ikke tænke, at det bliver et umuligt projekt at gøre til dit hjem, fordi det er muligt at få skræddersyede løsninger til de fleste elementer i hjemmet.

Få drømmespejlet til soveværelset

Med glasplader efter mål kan du få det spejl, der passer til din endevæg eller dit helt særlige hjørne. Det er en perfekt måde at udnytte pladsen bedst muligt på, men enhver gæst vil også måbe over, hvordan du var i stand til at finde et spejl, der matcher de skæve designs.

Glaspladerne kan dog også være brusevægge eller termoruder, hvor end det giver mening for dig, og du behøves altså ikke begrænse dig til soveværelset med dine glasplader efter mål. Det kan være gennemgående for hele boligen.

Gardiner til de ekstra brede vinduer

Hvis du tænker, at det lyder uoverskueligt at finde gardiner til de to meter brede panoramavinduer, som du har købt dig til, behøves det ikke være det. Du kan sågar bestille service, der kommer ud til dig og måler dine vinduer og efterfølgende monterer dine ønskede gardiner.

Bordplader til kontoret

Fælleskontorer er populære som aldrig før, og det skyldes blandt andet, at vi kan arbejde sammen ved samme bord. Det er svært at finde kontorborde, der er store nok til to mennesker, men man kan finde træplader, som egner sig til formålet – og faktisk til ganske få penge.

admin